Fest & Konferens

Möten, konferenser & events med havsutsikt på Lidingö

Möten

Konferens

KONFERENS & EVENTS

Oavsett om ni är ute efter en plats för det mindre mötet, den medelstora konferensen eller den stora kick-offen så kan vi erbjuda er och era medarbetare den perfekta miljön.

Här är varje detalj genomtänkt och anpassad för att våra gäster ska få den perfekta inramningen av sitt möte, konferens, utbildning, seminaier eller work shops.

Vår fest och konferenslokal har en magnifik utsikt över vattnet med olika möbleringsmöjligheter och teknik.

HELPENSION

Vår konferenslokal passar både stora och små sällskap. Oavsett om ni önskar en dagkonferens eller en längre konferens med övernattning, har vi 12 bekväma hotellrum för er.

MÖTESUTRUSTNING OCH TEKNIK

Gåshaga Terassen har all mötesutrustning och teknik som kan behövas. Vi hjälper er att se till att lokalen är utrustad som ni önskar när ni kommer till oss.

Konferens med biosittning och storbildsskärm på Lidingö
2a2f74a2 y
IMG 3355
EVENTS

Bröllop, student eller fest med havsutsikt på Lidingö

amqph1zozbq scaled

Events

Festvåning

BRÖLLOP

På bröllopsdagen skapas minnen för livet. I nära samarbete med er och lyhördhet inför era önskemål så skapar vi ett magiskt bröllop. Vi kan ordna allt från båtturer till romantiskt boende på vårt hotell. 

Om ni är ute efter en unik & vacker lokal med fantastisk utsikt över vattnet, så har ni hittat rätt. Gåshaga Terrassens festvåning ligger precis vid Lidingös syd östra strand. Hit kan gästerna åka båt från Nybrokajen. 

FEST

Oavsett om ni söker en lokal för ert bröllop, Student, kalas, dop, minnesstund, företagsfest, så har vi den perfekta miljön. Vill ni dessutom bjuda era gäster på en trevlig weekend så har vi tillgång till 13 trevliga & moderna hotellrum.

Lilla salen scaled
Festvaning scaled
Fest scaled