Terms & Conditions

Bokningsvillkor

Hotell no. 16

Regler och villkor

ALLMÄNT
Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Namnet på det bolag som driver hotellet och med vilket du ingår avtal är Hotel no. 16 AB (org.nr 556963-9387)

Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

BOKNING OCH BEKRÄFTELSE
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske.

Bokning av minderårig utan målmans sällskap
För att boka ett rum på måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet.

Ta med gäster till hotellrummet
Av säkerhetskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

ANKOMST OCH AVRESA
Tider för incheckning är 15:00-20:00 om inget annat har bestämts mellan gäst och hotell. För utcheckning gäller senast 12:00 på avresedagen om inget annat har bestämts i förväg.

AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST
Avbokningsregler varierar beroende på vilken prisklass gästen har bokat i.

Non-refundable rate:
Bokningen kan inte ändras eller återbetalas. Det är ett rabatterat pris och du betalar vid bokningstillfället.

Flexible rate:
Avbokning kan ske fram senast 6 pm dagen före ankomst. Vid senare avbokning debiteras kostnaden för första natten.

 

HOTELLETS SKYLDIGHETER OCH DINA ÖNSKEMÅL
Om hotellet inte kan erbjuda dig ett rum efter överenskommelse har du rätt att till utan extra kostnad få ett liknande rum eller ett rum av högre standard. Meddela vid bokning om du har specifika önskemål så de är förberedda inför din ankomst. Vårt hotell är rökfritt. Om en gäst bryter mot rökförbudet har hotellet rätt att kräva kompensation för de eventuella kostnader som uppstår. Det är inte tillåtet att ta med husdjur på hotellet.

BETALNING
Betalning sker senast vid incheckning. På plats accepterar vi de vanligaste betalkorten i Sverige samt Swish. Hotellet tar emot jämna kontanter men har ingen tillgång till växelkassa.

Hotellet accepterar inte checkar, kuponger eller utländsk valuta.

DIN EGEN SÄKERHET
Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren. Läs även broschyren “Att bo på hotell”.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Se vår privacy policy